(Klein)kinderen zijn blij dat u stopt

Versterk uw motivatie
met nieuws en feiten!

Laatste nieuwsberichten

"Stop Easy met roken" vanaf 2014 dé naam voor lasertherapie in Nederland.

Na tien jaar gewerkt te hebben onder de naam SmokeFree gaan 10 laserpraktijken in de Randstad zelfstandig verder onder de nieuwe naam Stop Easy, natuurlijk rookvrij met lasertherapie. De gespecialiseerde kennis en ervaring wordt met enthousiasme gebruikt om nog betere resultaten te boeken. De soft laser behandelingen om te stoppen met roken worden uitgebreid met extra aandacht voor overgewicht, zwangerschap, en mensen met een geschiedenis van veel terugval. Voedinsgadviezen en aanvullend gebruik van supplementen kan het resultaat versterken. Door het gebruik van de nieuwste technieken om via Skype en webinars kunnen we online meer ondersteuning geven. Stop Easy moet een begrip worden voor een natuurlijke methode die optimaal gebruik maakt van acupunctuur en persoonlijke coaching.

1 reactie(s)

Verberg
2013.12.15 Auteur Cees Warmer
Ik wens het hele team van Stop Easy veel succes met de naamsverandering en het kiezen voor een eigen koers. Na zoveel jaren Smoke Free kunnen jullie zelfstandig verder en de service uitbreiden. De behaalde resultaten in het verleden zullen zekerheid geven voor de toekomst.

Vergoedingen in 2014 voor stoppen met roken

15-12-2013

Er verandert veel in de vergoedingen van zorgverzekeraars in 2014. Wat betreft stoppen met roken is het bekend dat VGZ en Univé geen vergoeding geven voor gespecialiseerde gedragsmatige ondersteuning. Bij alle basis polissen wordt het eigen risico van €360,00 van de vergoedingen afgetrokken. Gelukkig geldt dit niet voor vergoedingen uit de aanvullende pakketten. Lasertherapie valt namelijk onder alternatieve geneeswijze en dit wordt zonder aftrek van eigen risico vergoed. En er zijn aanvullende polissen zoals die van Achmea, Agis, Avero, Interpolis die lasertherapie apart vergoeden. Het kan interessant om van zorgverzekeraar te wisselen als u in 2014 van plan bent te stoppen met roken.

1 reactie(s)

Verberg
Auteur

Gezondheid is belangrijkste reden om te stoppen met roken

04-12-2013

Er zijn vele redenen om te stoppen met roken. Uit onderzoek blijkt dat de meeste rokers gezondheid als belangrijkste reden noemen. Op de tweede plaats staat het geld dat men wil besparen. Roken wordt gewoon te duur. Daarna zijn er argumenten die per persoon verschillen. Vaak worden de irritaties genoemd over het feit dat het steeds minder mogelijk is om nog ergens vrij uit te roken. De tijden van vroeger dat "het gezellig" was zijn voorbij. Kleinkinderen spreken opa en oma erop aan "waarom rookt u?". Buiten staan in de kou is een nadeel nu de winters weer eens erg koud zijn. Rookvrije hotels, restaurants en kantoren beperken het roken bij de voordeur. Kortom de redenen om te stoppen zijn algemeen bekend, waarbij gezondheid nog steeds de op nummer 1 staat.

1 reactie(s)

Verberg
Auteur